ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ DISNEY INFINITY

Μια επική περιπέτεια σας περιμένει!

Ήρωες και κακοί. Μάγοι και Υπερ ήρωες. Πριγκίπισσες και πειρατές. Εδώ και γενιές οι ιστορίες της Disney, της Disney•Pixar, της MARVEL και τουStar Wars™γεμίζουν τη φαντασία μας με χαρακτήρες και κόσμους γεμάτους μαγεία, δράση και περιπέτεια. Το Disney Infinity προσκαλεί εσάς και την οικογένεια σας να μπείτε σε αυτούς τους κόσμους μέσα από το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας στο έπακρο.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ:
ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ DISNEY INFINITY 3.0
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
{{Character.name}}
Όλοι οι χαρακτήρες Star WarsTM. μπορούν να ξεκλειδωθούν σε όλα τα Star WarsTM. Play Sets.
DISNEY INFINITY 3.0 PLAY SET PACKS
Ζήστε μια ιστορία που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τους αγαπημένους σας κόσμους

Πολεμήστε εχθρούς, λύστε γρίφους και ολοκληρώστε αποστολές. Το Play Set ξεκλειδώνει ακόμα περισσότερες ώρες παιχνιδιού.

(Κάντε κλικ στο κάθε πακέτο για περισσότερες πληροφορίες.)

DISNEY INFINITY 3.0 TOYBOX EXPANSION GAMES
Τα Toy Box Expansion Games ξεκλειδώνουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού μέσα στο Toy Box 3.0! Τοποθετήστε το αντικείμενο Toy Box Expansion Game πάνω στη βάση Disney Infinity για να μπείτε κατευθείαν στη δράση σε ένα νέο, πλήρες παιχνίδι.
TOY BOX TAKEOVER

Σώστε το Toy Box από τη καταστροφή! Ο Syndrome απέκτησε το μαγικό ραβδί του Μέρλιν και μόνο εσείς μπορείτε να τον σταματήσετε! Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους φίλους σας και χρησιμοποιήστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από το Disney Infinity για να πολεμήσετε σε πολλούς κόσμους και να κατατροπώσετε τους κακούς πριν καταστρέψουν για πάντα το Toy Box!

TOY BOX SPEEDWAY

Ανάψτε τις μηχανές σας! Ετοιμαστείτε για δράση στους αγώνες kart με μερικούς από τους πιο αγαπημένους σας χαρακτήρες Star Wars™, MARVEL, Disney και Disney•Pixar. Περάστε τη δράση του Toy Box 3.0 στη πίστα και δοκιμάστε τις οδηγητικές σας ικανότητες. Ξεκλειδώστε πίστες με διαφορετικά θέματα και πολλές προκλήσεις!

DISNEY INFINITY 3.0 TOYBOX POWER DISCS

Τα Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Power Discs μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαμορφώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας. Απλά πάρτε ένα Power Disc και τοποθετήστε το στη Βάση Disney Infinity. Μπορείτε να τα στοιβάξετε το ένα επάνω στο άλλο για να ξεκλειδώσετε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο. Διαφορετικοί συνδυασμοί έχουν διαφορετικά αποτελέσματα, οπότε οι πιθανότητες είναι ατελείωτες

(Κάντε κλικ στο κάθε πακέτο για περισσότερες πληροφορίες.)
© Disney. STARWARS © & ™ Lucasfilm Ltd. All rights reserved. PlayStation, are trademarks or registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. "" is a trademark of the same company. Wii U is a trademark of Nintendo. ©2012 Nintendo. Anakin and Ahsoka are included in the Disney Infinity 3.0: Star Wars Starter Pack. Additional Disney Infinity Figures are sold separately.